eur:
393.31
usd:
367.59
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla
Nyitókép: wizzair.com/Arpad Foldhazi

Koronavírus – Újabb országba nem repül a Wizz Air

A Wizz Air - március 16. és április 3. között - törli a Budapest-Oslo járatait, mert a norvég hatóságok új intézkedéseket vezettek be a koronavírus-járvány terjedésének megfékezésére.

A közlemény szerint az érintett járatokra foglalással rendelkező utasokat a lehető legkorábbi időpontban automatikusan tájékoztatják a törlésekről, ha a jegyüket a wizzair.com honlapon vagy a légitársaság mobilalkalmazásában vásárolták meg.

Az érintett utasok WIZZ számlájára automatikusan jóváírják a viteldíj összegének 120 százalékát, vagy kérhetik a viteldíj visszatérítését is, ami azonban valamelyest hosszabb időt vesz igénybe. A bankszámlára vagy bankkártyára való visszautalás lépéseiről külön e-mailben küld tájékoztatást a légitársaság. Az utóbbi opciót választók az eredeti viteldíj 100 százalékát kapják vissza.

A légitársaság azt kérte, hogy azok az utasok, akik utazási irodán vagy online utazási irodán keresztül vették a jegyüket, lépjenek kapcsolatba az utazási irodával, hogy tájékozódjanak a lehetőségeikről.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Portfólióépítés mesterfokon - interaktív, online előadás

Portfólióépítés mesterfokon - interaktív, online előadás

Azok számára, akiknek fontos a pénzügyi stabilitás és hosszú távú megtakarítás, a portfólióépítés egy olyan művészet, amelyet érdemes mesterfokon elsajátítani. A jó portfólió nem csupán egyetlen eszközosztályra korlátozódik, hanem többféle instrumentumot kombinál, hogy maximalizálja a hozamot és minimalizálja a kockázatot. Soron következő online előadásunkon áttekintjük, hogy mire érdemes figyelni a portfólióépítés során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×