INFORÁDIÓ
2022. augusztus 11. csütörtök
Tiborc, Zsuzsanna

beruházás

nif

eger

Gőzerővel halad az egri gyorsforgalmi építése

Gőzerővel halad az egri gyorsforgalmi építése

Infostart

Közvetlen kapcsolatot kap a maklári Bosch gyár az új 2x2 sávos M25-ös gyorsforgalmi úthoz. Az új gyorsforgalmi út Eger és Andornaktály közti szakasza csaknem teljesen készen van már, és jól haladnak a Füzesabonyig tartó résszel is.

Az Egert az M3-as autópályával összekötő M25-ös gyorsforglmi út északi, a 3-as főút kapcsolódó korrekciós szakasza elkészült és már tavaly októberben meg is kapta az ideiglenes forgalomba-helyezési engedélyt - közölte a beruházást megrendelő Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztési Zrt. a magyarepitok.hu megkeresésére. Hozzátették, hogy az északi ütemen a főpálya szerkezete a kötőréteg szintjéig teljesen, míg a kopóréteg 90 százalékban készült el. A vízépítési feladatokkal itt szintén jól haladnak, eddig mintegy négyötödét fejezték be.

A NIF tájékoztatása szerint átépülő maklári bekötőút (251-es út) projektje is jól halad: a kötőrétegig elkészült a meglévő 2501. j. út felújítása, szerkezetkész a maklári csomópont hídja, és a Bosch-gyár körforgalmát is hamarosan átadják.

Az M3-ashoz közeli 7 kilométeren már a kopóréteg kerül a helyére. A szakasz hídjai és más műtárgyai is szerkezetkészek, itt már a füvesítés és a cserjeültetés munkái is elkezdődtek.

Nyitókép: Pixabay
A címlapról ajánljuk

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018