INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 24. csütörtök
Gellért, Mercédesz

törökország

marha

légiforgalmi irányító

portfóliómenedzser

kötvény

Így kereshet jól állandó stressz mellett

Már nem tudják megfizetni a magyar marhát a török piacon – írja a Magyar Idők. A Pénzcentrum.hu összeszedte, mi kell ahhoz, hogy valakiből légiforgalmi irányító váljon. Húsz éve nem látott szintre építették le kötvénykitettségüket a profi portfóliómenedzserek – olvasható a Portfolión.

Már nem tudják megfizetni a magyar marhát a török piacon – írja a Magyar Idők. A török húsmarhapiacot a szíriai háború érintette érzékenyen. A gazdaság megtorpanása, a líra értékvesztése jelentősen rontott a jövedelmi helyzeten, a törökök pedig már nem tudják, illetve nem akarják megfizetni a jó minőségű magyar marhát. A verseny is egyre erősödik, a nagy világpiaci szereplők mellett már a csehek, a szlovákok és a románok is konkurenciának számítanak.

A Pénzcentrum.hu-n arról olvashatnak, mi kell ahhoz, hogy valakiből légiforgalmi irányító váljon, illetve mire számíthat a szükséges tanfolyam elvégzése után. Magyarországon ugyanis – mint írják – a közvélemény előtt nagyjából két dolog ismert a légiforgalmi irányítókról: az egyik, hogy hazai viszonylatban rettentő jól keresnek, a másik pedig, hogy állandó stressznek vannak kitéve.

Húsz éve nem látott szintre építették le kötvénykitettségüket a profi portfóliómenedzserek, háromból több mint ketten alulsúlyozzák az eszközosztályt – olvasható a Portfolión a Bank of America és a Merrill Lynch CNBC által is idézett felmérése alapján. A kimutatás szerint a részvénypozíciók is csökkentek, cserébe készpénzbe menekülnek a befektetők.

Kapcsolódó hang

Így kereshet jól állandó stressz mellett
 
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018