INFORÁDIÓ 
2020. június 5. péntek
Fatime

repülőjegy

google

keresés

olcsó

nyaralás

repülés

Hatalmas változás jön a repülőjegyeknél

Hatalmas változás jön a repülőjegyeknél

InfoRádió

Komoly nehézséget okozhat a repülőjegy-kereső oldalaknak és alkalmazásoknak a Google most bejelentett változtatása. Az olcsó repülőjegyekre vadászók elveszthetnek több, eddig használt szolgáltatást.

A repülőjegyek aktuális árait tartalmazó adatbázis létrehozása és a folyamatos árváltozások nyomon követése nehéz és drága feladat, ezért több repjegykereső oldal és alkalmazás nem is maga végzi ezt a feladatot, hanem a Google Flights rendszerében keres. Sok oldal erre építette a kiegészítő szolgáltatásokat és extra funkciókat, így spórolva a kiadásokon.

Ám ennek vége szakadhat a közeljövőben, a cég bejelentette ugyanis, hogy a külső fejlesztők számára kapcsolódási pontként szolgáló API-t megszüntetik, így nem kerül ki tőlük az adatbázis.

A Google így igyekszik erősíteni a közelmúltban jelentősen fejlesztett Google Flights szolgáltatást, amely már magyarul is elérhető, és egy ideje nemcsak az elérhető járatokat és azok árát, hanem azt is jelzi, mikor nem érdemes repülőjegyet venni az adott útvonalra.

A címlapról ajánljuk

Nagy tűz a II. kerületben

Kigyulladt egy társasház a II. kerületben - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság...
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018