eur:
389.01
usd:
361.33
bux:
68695.88
2024. május 7. kedd Gizella
Lecsapott a vihar a UPC előfizetőire - mi a teendő?

Lecsapott a vihar a UPC előfizetőire - mi a teendő?

Magyarország több pontján szünetelt a UPC internet-szolgáltatása. Az InfoRádió Kapitány Zoltánt, a UPC Magyarország kommunikációs menedzserét kérdezte.

Magyarország számos pontján az előfizetők nem tudnak az internetre kapcsolódni - erősítette meg az InfoRádió hallgatói által korábban jelzett értesüléseket Kapitány Zoltán, a UPC Magyarország kommunikációs menedzsere.

A hiba egyik oka az elmúlt napokban tapasztalható extrém időjárás - mondta Kapitány Zoltán.

A másik ok a modemeknél jelentkező probléma, ami miatt a felhasználók nem tudnak visszakapcsolódni a hálózatra.

Akinél működik az internet-kapcsolat, de lassulást tapasztal, az semmképpen se próbálja meg a modemet újraindítani, mert valószínűleg nem tud majd visszatérni a világhálóra.

A menedzser kiemelte, hogy az ügyfelek megértését és türelmét kérik, a szolgáltató munkatársai dolgoznak a hiba elhárításán.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Mbappé az utolsó párizsi BL-meccsére készül a PSG mezében

A Borussia Dortmund egygólos előnnyel kezdi a Bajnokok Ligája-elődöntő ma esti második mérkőzését a Paris Saint-Germain ellen. A sárga-feketék 2013 óta először juthatnak be a fináléba. A helyzet nem egyszerű: a francia bajnok ebben a sorozatban egyszer már legyőzte a Parc des Princes-ben a Dortmundot.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
Folytatódik az emelkedés a tőzsdéken

Folytatódik az emelkedés a tőzsdéken

Gazdasági adatok tekintetében ma Németországban érkeznek fontos számok az ipar kilátásaival kapcsolatban, ezen kívül érkezik még európai kiskereskedelmi adat is, illetve a hazai kiskereskedelmi adatokat is ma közlik. Tegnap kimondottan jó hangulatban zajlott a kereskedés a tőzsdéken, nagyot tudott a hazai piacon ralizni az OTP. Ami a mai napot illeti, egyelőre ktiart a tegnapi optimizmus a piacokon, a vezető európai részvényindexeknél kisebb emelkedést láthatunk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×