eur:
393.14
usd:
366.54
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin

Ennyi pénzt kerestek a magyar labdarúgók

Több ismert magyar játékos az üzleti életben is érintett. Az mfor.hu cikke a nyilvános cégadatok alapján ad betekintést Dzsudzsák Balázs, Szalai Ádám, Böde Dániel, Priskin Tamás, Gera Zoltán és Juhász Roland üzleti ügyibe.

Az üzleti életben is szereplő labdarúgók közül a legsikeresebbnek Szalai Ádám tűnik az mfor.hu cikke alapján. A támadó egyszemélyes tulajdonosa egy, fő profilban fémmegmunkálással foglalkozó cégnek, az OLS Omega-Laser-Steeltec Kft.-nek. A budapesti székhelyű vállalkozás tavaly 390,9 millió forintos nettó árbevételt ért el, adózás utáni eredménye 44,5 millió forint volt. Komoly cégről van szó, komoly külföldi piacokkal: mint a beszámolójukból kiderül, exportforgalmuk elérte a 223 millió forintot.

Mások nem üzletelnek Szalaihoz fogható volumenben. Böde Dániel egy zöldség-gyümölcs kiskereskedelemmel foglalkozó betéti társaságban kültag. A játékos falujába, Madocsára bejegyzett Felkov Bt. elődje a reklámpiacon tevékenykedett. Most a kisker van fókuszban a szintén családi kötődésű vállalkozásnál (a társaság beltagja Böde Istvánné), innen származott tavaly a 27,2 milliós árbevételük. Az adózás előtti eredményük viszont mínuszos lett.

További információk az mfor.hu cikkében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×