eur:
392.9
usd:
366.73
bux:
66196.91
2024. április 25. csütörtök Márk

Tulajdonost vált a Port network

Megállapodás született Európa vezető TV- és rádióinformációs adatszolgáltató vállalkozása, a media press Group és a Közép-európai Média és Kiadó Zrt. (CEMP) között a CEMP cégcsoporthoz tartozó Port Data Kft. (Port network) eladásáról.

A PORT network márkanév alatt működő, magyarországi székhelyű Port Data Kft. Közép-Kelet Európa piacvezető TV-, rádió- és moziműsor információs adatbáziskezelő és üzemeltető cége. A PORT networknek Budapesten kívül Horvátországban, Szlovákiában, Romániában és Szerbiában is vannak leányvállalatai ahol napi szinten mintegy 15 ország műsoradatait állítja elő nyomtatott újságokba, valamint különböző televíziós és online felületekre egyaránt.

Budapesten írták alá a szerződést, amelyhez a media press Group elnöke, Krysztof Cechnicki az alábbiakat fűzte.

„Örömünkre szolgál, hogy a Port network mostantól cégcsoportunkat erősíti, és nagyon várjuk a közös munkát a vállalat kiváló munkatársaival, akik szakértelme hozzájárul majd ahhoz, hogy a legjobb minőségű adatszolgáltatást biztosítsuk ügyfeleinknek. Páneurópai partnereink rövidesen élvezhetik bővülő kínálatunk előnyeit, mely több mint 3500 csatorna műsorinformációs adatát jelenti, magas szerkesztői minőségben. Ezeket saját platformunkról, a TV Man Next-ről érhetik el.”

“A műsorinformációs adatfeldolgozással és -értékesítéssel foglalkozó leányvállalat értékesítése a Közép Európai Média (CEMP) csoport azon stratégiájának része, mely során első sorban kiadványainak innovatív fejlesztésére helyeződik a fókusz. A Port.hu-t kiadó Fidelio Média Kft. stratégiai partnereként a részletes mozi és tévéműsor-információs adatok tekintetében továbbra is együttműködik az új tulajdonos media press Grouppal. Bízunk benne, hogy a Port network két évtizedes tapasztalatával és szakértelmével tovább erősíti Európa egyik legnagyobb adatértékesítő vállalatcsoportját" – mondta el Andacs Botond, a Fidelio Media Kft. ügyvezetője.

A Közép-európai Média és Kiadó Zrt. az InfoRádió Kft. 100 százalékos tulajdonosa.

Címlapról ajánljuk
Okok, amelyek a magasba emelték, aztán a földhöz csapták Szoboszlai Dominik Liverpoolját

Okok, amelyek a magasba emelték, aztán a földhöz csapták Szoboszlai Dominik Liverpoolját

A Liverpool – különösen fájó ez a Vörösök híveinek – éppen a városi rivális Everton elleni vereséggel, szerdán szinte minden esélyét elveszítette a győzelemre az Arsenallal és a Manchester Cityvel vívott hármas harcban. Az Ágyúsok előnye három pont négy fordulóval a zárás előtt, ami a jobb gólkülönbség miatt valójában négy. A City két mérkőzéssel kevesebbet játszott náluk, de a vesztett pontokat tekintve az előnye öt pont Szoboszlai Dominik csapatával szemben.

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Nagy ígéretekkel indult, de súlyos kudarcot vallott Oroszország békemisszója – Mi lesz így a két ősellenség konfliktusából?

Nagy ígéretekkel indult, de súlyos kudarcot vallott Oroszország békemisszója – Mi lesz így a két ősellenség konfliktusából?

Heves tüntetésekhez vezetett Örményországban, hogy az ország vezetése úgy döntött, négy falut visszaad a szomszédos Azerbajdzsánnak, melyeket még a két ország között a Szovjetunió felbomlása idején kitört első hegyi-karabahi háborúban szállt meg. Jereván békeszerződésre törekszik a nála katonailag sokkal erősebb Azerbajdzsánnal, ennek érdekében megkezdték a határok pontos kijelölését. A béketörekvések ellenére a retorika sokszor még mindig háborús, az örmény lakosság pedig egyre jobban tart attól, hogy a szomszédos ország támadást indíthat ellenük. Az orosz békefenntartók eközben kivonultak Hegyi-Karabahból, így most már csak Azerbajdzsánon és Örményországon múlik, mihez kezdenek egymással.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×