eur:
394.37
usd:
365.29
bux:
65565.66
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Újabb ételeket likvidál a kormány

A virslik és társaik, illetve a pékáruk után eltüntetnék a silány termékeket egy újabb termékkategóriában - írta a napi.hu.

Folytatódik a rossz minőségű élelmiszerek elleni hadjárat, amelynek eredményeként már megjelent a virsli- és kenyérrendelet, valamint készülőben van egy szabályozás, amely számos süteménynél csinál rendet, emellett a fűszerpaprikáknál is az eddiginél nagyobb szigor jön. A sor pedig újabb elemekkel bővül - írta a napi.hu.

Ebben az évben a gyorsfagyasztott ételekre készül olyan irányelv (szabályozás), amelynek célja, hogy a korábbinál jobb minőségű élelmiszerek jöjjenek ki az ételgyárakból - erősítette meg a Buksza élelmiszeriparból származó információit a Földművelésügyi Minisztérium.

Szabályozzák a minőségi jelzéssel ellátott húskészítmények és az úgynevezett ciderek - az alma erjesztésével készült alkoholos italok - piacára is készül minőséget szabályozó irányelv.

  • A kenyerekre vonatkozó előírások július 22-jén lépnek életbe.
  • A virslikre és hasonló termékekre idén augusztus 1-től hatályos.
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Telt ház közelében a Portfolio Vállalati Energiamenedzsment konferenciája!

Telt ház közelében a Portfolio Vállalati Energiamenedzsment konferenciája!

Óriási az érdeklődés a Portfolio április 11-i Vállalati Energiamenedzsment 2024 című konferenciája iránt, amelyen várhatóan Steiner Attila, az Energiaügyi Minisztérium államtitkára is részt vesz. Az egésznapos szakmai rendezvény teltház közelében jár, már csak néhány szabad hely van, így érdemes sietni a regisztrációval, amelyet itt tud megtenni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 28. 10:22
×
×
×
×