eur:
388.93
usd:
360.99
bux:
68882.55
2024. május 7. kedd Gizella

Mester Ákos távozik

Távozik Mester Ákos, a 168 óra volt főszerkesztője a Brit Media tanácsadó testületéből.

Megerősítette Mester Ákos, a 168 óra volt főszerkesztője, hogy távozik a lapot kiadó a Telegráf Kft.-t tulajdonló Brit Mediától. Nyilatkozni az InfoRádió megkeresésére nem kívánt a lap alapítója, aki idén áprilisig vezette is a hetilapot. Távozása okáról csupán annyit mondott, hogy felmondólevelében közölte indokait a Brit Media tulajdonosaival, ám e levelet nem a nyilvánosságnak szánta.

A 24.hu értesülése szerint szintén távozik a 168 órától Jolsvai András, aki 1997 óta volt a lap főszerkesztő-helyettese. Az újságírót szintén kerestük, ám egyelőre nem értük el. A portál kérdésére ő sem kívánta közölni indokait, arra sem válaszolt, hogy döntésének köze van-e ahhoz, hogy Megyeri András Jonatánt, a Telegráf Kft.-t felvásárló Brit Media és a Telegráf Kft. volt ügyvezetőjét a bíróság nemrég 5 évre eltiltotta a cégvezetéstől, vagy ahhoz, hogy a kiadónál a sajtóhírek alapján késnek a fizetések. Legutóbb a 444.hu írt arról, hogy a Brit Média több hónapos csúszásban van a szerkesztőségi bérekkel.

A 24.hu-nak Lakner Zoltán politológus megerősítette, hogy ő lesz Jolsvai András utódja a főszerkesztő-helyettesi poszton. Mint mondta: bízik benne, hogy az anyagi és egyéb problémák rendeződni fognak.

Címlapról ajánljuk

Horváth Péter a matematikaérettségiről: nagyon korrekt volt a feladatsor

A korábbi évekhez képest könnyebbnek mondható az idei matematikaérettségi – vélekedett az InfoRádióban Horváth Péter matematikatanár, a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke. Saját tanítványain is azt látta, hogy a felkészült diákokat nem érhette komolyabb meglepetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×