eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Parragh László: életszerű program a Széchenyi Kártya

Alkalmasnak tartja a kis- és közepes vállalkozások helyzetének javítására a Széchenyi Kártya által nyújtott új lehetőségeket a Kereskedelmi és Iparkamara elnöke. Parragh László Debrecenben, egy gazdasági fórumon úgy fogalmazott: csak ennek az ágazatnak a támogatásával tartja megvalósíthatónak a kormány gazdasági terveit, a többi között az egymillió új munkahely megteremtését.

Krisán László, a Széchenyi Kártya Programot koordináló KA-VOSZ Zrt. vezérigazgatója a fórumon elmondta: az országban ténylegesen működő 600 ezer vállalkozás közül 185 ezren igényelt eddig Széchenyi Kártyát. Demján Sándor, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének elnöke üdvözölte, hogy - most először - a gazdaság fejlesztése a kormány fő célja. Az üzletember ugyanakkor stratégiai problémának nevezte, hogy a magyar gazdaság 40 százalékát jelenleg külföldi hitel finanszírozza.

Kósa Lajos, Debrecen polgármestere, a Fidesz ügyvezető alelnöke a fórumon megerősítette: a kormány egymillió új munkahely létesítésére vonatkozó programja elsősorban a kis-és közepes vállalkozói körben valósul meg.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×