eur:
391.07
usd:
366.54
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Róna Iván lett a Spa Hungary vezérigazgató-helyettese

A Spa Hungary Holding Zrt. menedzsmentje Róna Iván és Deutsch Péter belépésével bővült. A holding Agárd, Győr, Gyula, Hévíz, Makó, Székesfehérvár gyógy- és élményfürdőinek menedzselésével és fejlesztésével foglalkozik.

Róna Iván a Spa Hungary Holding Zrt. vezérigazgató-helyettese lett - olvasható a cég közleményében. Korábban a Magyar Turizmus Zrt.-t irányította vezérigazgatóként, míg Deutsch Péter a holding kommunikációs igazgatójaként tevékenykedik a továbbiakban.

Kovacsics Imre, a Holding elnök-vezérigazgatója szerint a társaság ezzel a lépéssel egyrészt a folyamatosan változó piaci kihívásokra reagál, másrészt a következő időszak feladataira koncentrál.

Róna Iván pályafutását az IBUSZ-nál kezdte 1971-ben, ahol különböző beosztásokban dolgozott. 1988-ban a MAHÍR-nél lett a Kiállítási-és rendezvényigazgatóság vezetője, majd 1990-től a Budapest Tourist vezérigazgatója.

1997-2001 között az MT Zrt. varsói külképviseletét vezette. 2001-2006 között a Hunguest Hotels berlini irodáját, a DTS Donau Travel Service-t ügyvezetőként irányította. 2006-ban lett a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója.

Deutsch Péter a Híd Rádió Zrt. vezérigazgatójaként a médiapiacon szerzett komoly tapasztalatokat, majd tanácsadóként dolgozott több multinacionális kiadónak. Az elmúlt időszakban elsősorban médiatervezéssel, média-kontrollinggal és kommunikációs tanácsadással foglalkozott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×