eur:
389.21
usd:
363.88
bux:
68145.13
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

267 forint alatt az euró

Stabilizálódott a forint szerdán kora reggel: az eurót 266,20 forinton jegyezték a nemzetközi devizakereskedelemben, kedden későn este 266,11 forint/euró volt az árfolyam.

A kereskedők szerint ahogyan kedden, úgy szerdán tovább erősödhet a forint a kedvező nemzetközi légkörben, illetve a zloty erősödésének köszönhetően. Mindamellett a kereskedők szerint nem valószínű, hogy tartósan ezen a szinten marad a jegyzés, inkább némi korrekciós gyengülésre látnak esélyt.

A forinthoz hasonlóan alakultak a térségbeli devizák is: szerda reggel az euró 3,9179 zlotyt ért, kedden későn este 3,9138-at.

A koronát 25,7450 korona/euró árfolyamon jegyezték szerdán kora reggel, kedden későn 25,7380 korona volt az euró árfolyama.

A piacon a lengyel zlotyt tekintik a térségbeli devizák erősödését segítő motornak. A zloty kedden is szépen erősödött a lengyel gazdaság vártnál nagyobb negyedik negyedéves növekedési adatának bejelentésére.

A piaci jókedvre rásegített az a hír is, hogy a görög kormány a szerdai ülését követően ismerteti új intézkedéseit a gazdaság stabilizálása érdekében. Ez a szerdai kereskedésre nézve is befolyásoló tényező lehet.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Mentorok segítik a fiatal vállalkozókat a GEN Z Fest-en

Mentorok segítik a fiatal vállalkozókat a GEN Z Fest-en

A Portfolio Csoport idén tavasszal is megrendezi a GEN Z Fest-et: május 9-én az Akváriumban a fókusz újra a mesterséges intelligencián, a pénzügyeken, a környezetvédelmen és a jövő kihívásain lesz. A fesztivál Delfinek között című programjában három mentor várja a fiatal felnőttek vállalkozásait és ötleteit, hogy egy 15 perces pitchet követően tanácsokkal és megoldási javaslatokkal támogassák őket. A jelentkezés holnap zárul!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×