eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Az EB szerint teljesíthető, de kockázatos az idei költségvetés

A magyar gazdaság stabilizálódott és megfelelő pályán halad, de a jelentős költségvetési kockázatok miatt az idei hiánycél csak szigorú költségvetési politikával teljesíthető és szükség lehet a tartalékok átalakítására is - jelentette ki Barbara Kauffmann, az Európai Bizottság delegációjának vezetője hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.

Az IMF és az EB mostani felülvizsgálati jelentésében megállapította, hogy Magyarország eleget tesz az Egyetértési Megállapodásban vállaltaknak. Emlékeztetett arra, hogy az elmúlt 3 évben az egyenleg strukturális javulása elérte a 8,5 százalékot.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.

Lehet, hogy most a britek átléptek egy határt

Kijev nyugati szövetségesei eddig megtiltották az ukrán erőknek, hogy a nyugatról szállított fegyvereket Oroszországon belüli helyszínek ellen használják
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×