eur:
389.54
usd:
361.72
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Threads, a Meta új közösségi média-platformja
Nyitókép: Unsplash

Megvan, mikor indulhat Európában a Threads

Egy sokatmondó visszaszámláló jelent meg a Threads oldalán, amit csak azok láthatnak, akiknek eddig nem volt lehetősége használni a platformot.

Az európai felhasználók a júliusi rajt óta várnak a Facebookot is üzemeltető Meta legújabb közösségi oldalára, a Threads-re. A platform szorosan kapcsolódik az Instagramhoz, és igen erős rajtot vett - még úgy is, hogy az uniós adatvédelmi regulák miatt egyetlen európai felhasználója sem volt - írja a The Verge értesülése alapján a HVG.

Az EU egy jelentős piac, melyről érthető okokból a Meta nem szeretne lemondani új szolgáltatása esetében sem. Mint írja a lap, November végén már érkeztek információk arra vonatkozóan, hogy a Threads időközben már eleget tesz az EU szabályainak, és rövidesen nálunk is elindulhat, erről pedig egy újabb árulkodó jel is felbukkant.

A lehetséges dátum igen közeli: december 14-e.

Erről az Instagramon, valamint a threads.net oldalon megjelent visszaszámláló árulkodik, ami csak azok számára látható, akik olyan országban élnek, ahol eddig nem volt hozzáférhető a platform.

Hiteles megerősítés egyelőre nincs, azonban a lap szerint ez elég árulkodó jel arra vonatkozóan, hogy mikor lehet számítani a Threads indulására, amely így az ünnepi időszak alatt már a EU területén is működhet majd.

Címlapról ajánljuk
Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×