eur:
389.5
usd:
363.21
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Kombókép Mark Zuckerbergről, a Facebook internetes közösségi portál vezérigazgatójáról Barcelonában 2016. február 21-én (b) és Elon Musk dél-afrikai-amerikai üzletemberről, a Tesla Motors amerikai elektromosjármű-gyártó és a SpaceX amerikai űrkutatási magánvállalat vezérigazgatójáról Providence-ben 2017. július 15-én. Miután Zuckerberg bejelentette, hogy a Twitter számára fejleszt versenytársat, az utóbbit birtokló Musk elkezdte Zuckerberget szekálni a közösségi médiában. Az üzengetés odáig fajult, hogy Musk egy ketrecharc meccsre hívta Zuckerberget, aki elfogadta azt. A küzdelemre nagy valószínűséggel Las Vegasban kerül majd sor. Ha megvalósul a világ leggazdagabb embereinek a bunyója, az kétesélyes mérkőzést hozhat, hiszen az 51 éves Musk magasabb súlycsoportban van, míg Zuckerberg 39 éves és komoly múltja van küzdősportok terén.
Nyitókép: MTI/AP/Manu Fernandez/Stephan Savoia

Meglepő húzás Mark Zuckerbergtől

Új oldal és alkalmazás jön a Metától, amely a Twitter riválisa lehet.

A Meta "szöveges alapú társalgási alkalmazásként" írja le az új, Threads nevű alkalmazást. Az App Store-ban látható képek alapján nagyon hasonló a dizájnja a Twitteréhez – írja a BBC alapján az Index.

A Threads csütörtöktől lesz elérhető az iPhone-ok alkalmazásáruházában. Fizetni nem kell érte, és a Twitterrel ellentétben azt sem korlátozzák majd, hogy hány posztot lehet megnézni egy nap alatt. (Elon Musk nemrég a Twitteren azt írta, hogy az ellenőrizetlen felhasználók 1000, az ellenőrzött felhasználók pedig 10 000 tweetet olvashatnak el naponta.)

Az új app az Instagrammal lesz összekötve, így több száz millió fiókhoz is kapcsolódni tud majd.

Ez a legújabb lépés a Meta főnöke, Mark Zuckerberg és a Twitter tulajdonosa, Elon Musk közötti rivalizálásban. Előbbi arra számít, hogy a Twitterrel kapcsolatos Musk-döntések miatt sok az elégedetlen felhasználó, akik majd átvándorolnak a Threads-hez. A Metának megvan az erőforrása egy ilyen oldal indításához és üzemeltetéséhez - kérdés, lesz-e elég izgalmas és népszerű a "szabad" termék a sikerhez.

Címlapról ajánljuk

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×