eur:
389.67
usd:
362.1
bux:
0
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett
Nyitókép: Pexels.com

Jön a Futókörök Napja

Vasárnap lehet szervezett keretek között körözni szerte az országban.

Vasárnap harmadik alkalommal rendezik meg a Futókörök Napját, melynek keretében immár 25 helyszínen húznak futócipőt az egyes településeken.

A Szabadidősport-eseményszervezők Országos Szövetségének (SZEOSZ) tájékoztatása szerint az Országos Futópálya-építési Programban az utóbbi két évben több rekortán borítású, legalább 800 méter hosszú futópályát adtak át az Aktív Magyarországért program támogatásával és a SZEOSZ szakmai koordinálásával, vasárnap pedig ezek a futókörök várják a mozogni vágyókat.

Abonyban, Bicskén, Budapesten (III., X., XV., XVIII. kerületek), Dabason, Egerben, Fóton, Gödöllőn, Gyömrőn, Hajdúböszörményben, Hatvanban, Kaposváron, Kazincbarcikán, Kiskőrösön, Miskolcon, Mosonmagyaróváron, Pápán, Pécsett, Sárváron, Szarvason, Szegeden, Székesfehérváron és Veszprémben zajlik majd a verseny vasárnap délelőtt 9 és délután 5 óra között.

Térképen itt böngészhetők a helyszínek.

Valamennyi helyszínen kizárólag sorszámmal ellátott chip viselésével lehet részt venni az országos eseményen. A verseny ideje alatt egy futó ugyanazon a helyszínen többször is rajthoz állhat, a megtett körei pedig a nap végén összeadódnak majd. A Futókörök Napján a részvétel ingyenes, nevezni pedig kizárólag a versenyhelyszíneken lehet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Elakadt a forint erősödése

Elakadt a forint erősödése

Pénteken az amerikai munkaerőpiaci adatok a forint piacán is nagyobb kilengéseket okoztak, ezt követően hétfő reggel egyelőre minimális gyengülésben van a magyar fizetőeszköz a vezető devizákhoz képest. Gazdasági események szempontjából különösen a csütörtöki és pénteki nap hozhat nagyobb mozgásokat a forint piacán, ugyanis fontos magyar államháztartási és inflációs adatok kerülnek majd publikálásra. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×