eur:
395.66
usd:
371.98
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Pixabay

Párhuzamos profilok lehetnek a Facebookon is

Más-más célra más-más profilt lehetne alkalmazni, már tesztelik a megoldást.

A Metához tartozó Facebook egy szűkebb felhasználói csoporttal azt teszteli, hogy egy regisztráció alá további négy alternatív profilt lehessen kialakítani. Ezeket különböző célokra lehetne használni, így külön profilt használhatna a felhasználó például a barátokkal, a kollégákkal vagy a családtagokkal való kapcsolattartásra - írta a hwsw.hu. A portál megjegyzi, hogy ezzel a Facebookról való elvándorlást is meg akarják akadályozni.

A szolgáltatás szóvivője szerint mindez nem jelenti azt, hogy a közösségi szolgáltatás irányelvei lazulnának, így bármelyik profillal is szegi meg a tag a felhasználási feltételeket, annak következményei kihatnak az összes többi profilra, illetve a kapcsolt felhasználói fiókra.

A párhuzamos profilok használatával ugyanakkor egy korábbi tabut mindenképpen ledönt a Facebook, így a profilneveknek a tervek szerint nem kell valódi neveknek lenniük (a Facebook hatályos felhasználási feltételei előírják, hogy minden regisztrált felhasználó a saját, polgári nevén köteles regisztrálni), ugyanakkor bizonyos formai és egyéb követelményeknek meg kell felelniük (a nevek nem tartalmazhatnak bizonyos karaktereket, illetve másokra nézve sértő részleteket).

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
Az inflációs fordulat egyik legnagyobb elszenvedője nem kapja meg a mentőövet

Az inflációs fordulat egyik legnagyobb elszenvedője nem kapja meg a mentőövet

Nemcsak a forint szenvedte meg az amerikai inflációs kilátások változását, a korábban globális menedékdevizának számító japán jen 34 éves mélypontra gyengült a dollárral szemben. A gyengülés nem belföldi tényezőknek köszönhető, de ez nem jelenti azt, hogy a japán jegybank jövő heti kamatdöntő ülésen ne tudna tenni a jen védelmében. Csakhogy a Bank of Japan most mással van elfoglalva: azzal, hogy kirángassa az országot az őket évtizedek óta sújtó stagnálásból.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×