eur:
389.84
usd:
364.86
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Nyitókép: Pixabay

Majdnem az egész országra kiadták az időjárási figyelmeztetést

Éjszaka hidegfront vonul át az ország felett, néhány fokos lehűlést és szelet hoz magával.

Vasárnap gomolyfelhős, napos időre van kilátás, több felhő az északkeleti, keleti megyékben képződik. Legnagyobb eséllyel az ország keleti harmadán fordulhat elő zápor, zivatar, de máshol sem zárhatók ki.

Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Veszprém és Fejér megye kivételével az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adtak ki a zivatarok miatt.

Az északnyugati, északi szél többfelé megerősödik, az Észak-Dunántúlon viharos lökések is lehetnek. Zivatar környezetében is előfordulhat viharos széllökés. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22, 27 fok között várható.

Hétfőn a napsütés mellett fátyolfelhőkre és erőteljes nappali gomolyfelhő-képződésre számíthatunk. A keleti, északkeleti megyékben elszórtan, a nyugati határ közelében néhol előfordulhat zápor, zivatar. Az északnyugati szél sokfelé megerősödik, zivatarban viharos lökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 10 és 16 fok között várható, a szélvédett, derült részeken hűvösebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 26 fok között alakul.

Kedden sok napsütésre számíthatunk gomoly- és fátyolfelhőkkel. Helyenként előfordulhat zápor, zivatar, nagyobb eséllyel keleten, északkeleten. Az északnyugati szél többfelé megélénkül, helyenként megerősödik, zivatarban viharos lökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 10 és 15, a csúcshőmérséklet 21 és 27 fok között valószínű.

A jövő hét második felében egyre melegebb lesz, és száraz időre számíthatunk.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×