eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Pixabay

A kánikula visszatérésére szerencsére még várni kell

Záporok és erős szél is lesz a hétvégi időjárásban.

Szombaton gomolyfelhős, napos idő várható, a keleti megyékben egy összeáramlási zóna mentén lehet több felhő. Ott előfordulhat egy-egy zápor, másutt csapadék nem valószínű. Az északi, északnyugati szél a Dunántúlon és az északkeleti megyékben megerősödik.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 28 fok között valószínű.

Vasárnap is gomolyfelhős, napos időre számíthatunk az északkeleti megyékben, illetve délnyugaton jobban összeálló gomolyokkal. Elszórtan, nagyobb számban északkeleten és délnyugaton valószínű zápor, zivatar. Az északnyugati szél nagy területen megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 12 és 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 28 fok között várható.

Jövő héten emelkedik a hőmérséklet, de a hét második felében lesz egy kis visszaesés. Nagy mennyiségű csapadék továbbra sem várható.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×