eur:
393.77
usd:
365.12
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Még csak bemelegít az ősz, kiadták a figyelmeztetéseket

A száraz, eseménytelen időjárás helyét záporokkal, zivatarokkal tarkított napok veszik át - közölte a meteorológiai szolgálat.

Délnyugat felől nedvesebb, labilisabb léghullámok érkeznek, ennek hatására szerdán változóan felhős lesz az ég, szórványosan zápor, zivatar előfordulhat, de még több-kevesebb napsütésre is számíthatunk, A déli szél többfelé megélénkül, a Dunántúlon helyenként megerősödik, zivatar környezetében viharos széllökések is lehetnek. Keleten még továbbra is száraz lesz az idő.

Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megye kivételével az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adtak ki a zivatarok miatt.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 7 és 15 fok között alakul, északkeleten lesz a hűvösebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 28 fok között valószínű.

Csütörtökön a fátyol- és gomolyfelhők mellett az ország nagy részén többórás napsütés várható, északkeleten több helyen, másutt helyenként alakulhat ki zápor, néhol zivatar. Sokfelé megélénkül a délnyugati szél, zivatar térségében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 28 fok között alakul.

A hét végén nagyobb fordulat is érkezhet, lehűléssel és csapadékkal.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×