eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
A IX. kerületi Ráday utca 2014. július 31-én. Sajtótájékoztató keretében bemutatták a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) által létrehozott Bevásárló és Tematikus Utcák (BUM) Nonprofit Kft.-t. A BKIK támogatja, hogy a fővárosban minél több tematikus utca jöjjön létre, illetve a meglévők eredményesen működjenek. A sajtótájékoztatón bemutatták a Ráday utcában megvalósuló tematikus utca működését is.
Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

Különleges kerékbilincset tettek egy autóra a belvárosban

A meglepő megoldásról a fővárosi Ráday utcában készült a felvétel.

A fotót a bp.-i autósok közösségének olvasója készítette. Mint írta, az eső pillantásra csak az tűnt fel, hogy a kocsi a tilosban parkol és bilincs van rajta. Gyanús lett azonban, hogy míg a lebilincselt autókra piros matricát szoktak rakni, benne a tudnivalókról, ezen az autón ilyen nem volt látható.

A fotó készítője ekkor vette közelebbről is szemügyre a bilincset, amelyről kiderült, hogy egy karton lapból ki vágott "sufni tuning".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×