eur:
393.52
usd:
367.96
bux:
66262.38
2024. április 24. szerda György
A Szerencsejáték Zrt. sorsolási műsora, a SzerencseSzombat megújult stúdiója a Fortuna Stúdióban, a budapesti Pólus Centerben 2020. január 3-án. Január 4-től megújult tartalommal és látványvilággal debütál a képernyőkön a SzerencseSzombat. További változás, hogy 2020-ban a hatos lottó sorsolása is átkerül a Duna Televízió csatornájára, így a különböző lottójátékok sorsolása egy helyen lesz látható.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Minden idők legnagyobb nyereménye a tét, rohamra számítanak a lottózókban

Átlagosan 3,3 millió lottószelvényt vesznek az emberek, az előző héten viszont már 5,4 milliót vásároltak.

Az átlagos mennyiség kétszeresét vehetik meg az emberek lottószelvényből ezen a héten, mert az ötös lottó fődíja több mint ötmilliárd forint - közölte Bánhegyi Zsófia, a Szerencsejáték Zrt. marketing- és kommunikációs igazgatója az M1-en.

Azt mondta, hogy átlagosan 3,3 millió lottószelvényt vesznek az emberek, az előző héten viszont már 5,4 milliót vásároltak.

A magas nyeremény miatt határon túlról is átjönnek Magyarországra szelvényt venni.

A nyeremény június óta halmozódik. A szabályok értelmében ha egy év elteltével sem viszi el senki a nyereményt, a Szerencsejáték Zrt. a nyereményalap növelésével vagy külön sorsolás keretében visszaosztja azt a játékosoknak.

Bánhegyi Zsófia a felelős játék fontosságát hangsúlyozta, utalva arra, hogy a nyeremény esélye egy a negyvennégymillióhoz.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×