eur:
393.74
usd:
365.01
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
A Szerencsejáték Zrt. sorsolási műsora, a SzerencseSzombat megújult stúdiója a Fortuna Stúdióban, a budapesti Pólus Centerben 2020. január 3-án. Január 4-től megújult tartalommal és látványvilággal debütál a képernyőkön a SzerencseSzombat. További változás, hogy 2020-ban a hatos lottó sorsolása is átkerül a Duna Televízió csatornájára, így a különböző lottójátékok sorsolása egy helyen lesz látható.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Ez az öt szám kellett minden idők 3. legnagyobb ötöslottó nyereményéhez

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 7. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson az alábbi számokat húzták ki.

Nyerőszámok:

28 (huszonnyolc)
41 (negyvenegy)
52 (ötvenkettő)
57 (ötvenhét)
86 (nyolcvanhat)

Nyeremények:

5 találatos szelvény nem volt;
4 találatos szelvény 41 darab, nyereményük egyenként 2.021.030 forint;
3 találatos szelvény 3.583 darab, nyereményük egyenként 24.050 forint;
2 találatos szelvény 105.717 darab, nyereményük egyenként 2.165 forint.

Joker: 130408

A 7. játékhéten sem volt telitalálatos szelvény, a következő héten a telitalálatos nyereménye 5 milliárd forint lehet - közölte a Szerencsejáték Zrt.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Te is 8-tól 5-ig dolgozol? Könnyen lehet, hogy ez nagy gond

Te is 8-tól 5-ig dolgozol? Könnyen lehet, hogy ez nagy gond

A távmunka és a rugalmas munkavégzés egyre szélesebb körű elterjedésével egy új kifejezés, a chronoworking is megjelent a munka világában, ami lényegében azt írja le, hogy az adott munkavállaló – amennyiben lehetősége van rá – munkaidejét a bioritmusához igazítja (legyen szó korán kelő pacsirtákról vagy éjszakai baglyokról), vagyis olyan napszakban dolgozik, amikor energiaszintje és koncentrációs képessége arra a legmegfelelőbb. A chronoworking lehetőségének biztosítása a munkáltatónak is megéri, hiszen a bioritmusának legjobban megfelelő időszakban dolgozó munkavállaló produktívabban látja el feladatát.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×