eur:
369.08
usd:
344.82
bux:
48800.45
2023. június 7. szerda Róbert
Nyitókép: Pixabay

Újfajta e-maileket továbbít a Gmail

Az androidos eszközökön, valamint az iPhone-ok és iPadeken is fogadhatjuk az interaktív e-maileket.

A Google AMP (Accelerated Mobile Pages) technológiájának köszönhetően interaktív tartalomként kezelhetjük már az e-mailjeinket. A cég több mint egy éven át tesztelte a megoldást, és tavasszal jelentette be, hogy hamarosan elérhetővé válik a Gmail mobilos alkalmazásaiban.

A fejlesztők most bejelentették: az androidos eszközökre, valamint az iPhone-ra és iPadre letölthető Gmail app is megkapta azt a frissítést, amelyben elérhetővé teszik az AMP-t.

Az újdonságnak köszönhetően a megfelelően elkészített e-mailek tartalma úgy jelenik meg, mintha egy külön weboldalon lenne az olvasó – weboldal a weboldalban –, így lényegében el sem kell hagyni a Gmailt azért, hogy például egy ajánlatot megnézzen egy akciós termékeket kínáló hírlevélben – írja a hvg.hu.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Vihar előtti csend uralkodik a tőzsdéken

Vihar előtti csend uralkodik a tőzsdéken

A hét korábbi részében nem igazán láttunk határozott mozgásokat a tőzsdéken, és úgy látszik, hogy az amerikai adósságplafon-megállapodás utáni rali lendülete mostanra gyakorlatilag teljesen kifulladt. Ezzel párhuzamosan a befektetők már inkább az új impulzusokra várnak, ilyen lehet az amerikai jegybank jövő heti kamatdöntése, ahol a piac széles körben arra számít, hogy a Fed most már szünetelteti a kamatemeléseket – ehhez képest egy meglepő lépés például hozhatna nagyobb mozgást piacon, de alapvetően inkább a jegybanki kommunikáció lesz fontos. Viszont a mai naphoz visszatérve, az ázsiai tőzsdéken vegyes mozgásokat láttunk, miután az országból érkező külkereskedelmi adatok további lassulást mutattak. Ami pedig ez európai piacokat illeti, a mozgások irány itt sem egyértelmű, csupán kis elmozdulások láthatók a vezető indexeken. Ezzel szemben az USA-ban mérsékelt emelkedés látszik a szerdai kereskedésben, főleg a Nasdaq kapott új erőre.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2023. június 7. 07:25
×
×
×
×