eur:
395.5
usd:
372.6
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor
Mentőautó a gyáli rendőrkapitányság előtt 2018. május 26-án. A Pest megyei kisvárosban, a Vecsési úton két személyautó és egy terepjáró ütközött egymással. Az ütközést követően verekedés tört ki és feltehetően gumilövedékes riasztófegyverből lövések is eldördültek. A helyszínen ketten megsérültek.
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Különleges cselekedet a budapesti mentőktől

Az egész családot mentették: iskolába vitték a beteg kislányát, hívták telefonon a nagymamát is, hogy délutántól ne legyen egyedül a gyerek.

Egyedülálló édesanya lett ma rosszul fővárosi lakásában.

A középkorú nő gyengének érezte magát, miközben kislányát indította volna iskolába a reggeli órákban. A kiérkező mentők a helyszíni vizsgálatok alapján további kórházi ellátást tartottak szükségesnek, ám az anyuka ezt elutasította. Mint mondta, nem tudja megoldani gyermeke felügyeletét.

A mentőszolgálat közösségi oladalára felkerült bejegyzés szerint

"bajtársaink nem hagyták ennyiben a dolgot."

A mentésirányítás segítségével felhívták a Dél-Alföldön élő nagymamát, aki vonattal el tud utazni Budapestre és el tud menni unokájáért az iskolába. Miután az iskola útba esett a kórház felé, a mentők, a vezetőség külön engedélyével,

a hordágyon fekvő anyukával együtt magukkal vitték a 7 év körüli kislányt is.

Az iskolához érve a gépkocsivezető kísérte fel a tanulót a terembe és a pedagógus gondjaira bízta. Az édesanyát ezek után stabil állapotban szállították kórházba, ahol néhány órával később megoperálták.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×