eur:
393.86
usd:
369.45
bux:
65779.45
2024. április 23. kedd Béla
Nyitókép: Pixabay

Nagyon durva lesz a hétfő hajnal

A meteorológus szerint nem túlzás azt állítani, hogy vízszintesen fog esni az eső.

Egy gyorsan mozgó hidegfront éri el Magyarországot hétfőre virradó éjjel és délre már el is hagyja a térséget - mondja Fehér Balázs meteorológus az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) videójában.

Éjszaka felettünk lesz a front, borult idő várható, a front előtt még délnyugati, mögötte északnyugati szél várható.

A reggeli órákban sokfelé fúj majd viharos, 60 kilométer per órát meghaladó szél. A hegyekben 80-100 kilométer per órás is lehet a sebessége.

Nem túlzás azt állítani, hogy vízszintesen fog esni az eső

- foalmaz a szakember.

Mivel a felhőzet gyorsan elhagyja az országot, napközben már csak keleten várható csapadék. Közben a szél is egyre gyengébb lesz.

A Köpönyeg előrejelzése szerint hétfőn napközben csökken a felhőzet, záporeső inkább már csak délen és keleten alakul ki. 15 és 22 fok között alakul a hőmérséklet.

A folytatásban:

Kedden szeles, derűs időre számíthatunk. Az ÉNy-i szél még gyakran lesz erős. Reggel 6, délután 15 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szerdától szombatig száraz, nyugodt őszi idő várható lassan, de fokozatosan emelkedő hőmérséklettel: szerdán még csak 16, szombaton már 23 fok körül valószínű a maximum.

A reggelek hűvösek lesznek, szerdán és csütörtökön talajmenti fagy is lehet.

Vasárnap változóan felhős, csapadékmentes időre van kilátás 17-23 fok közötti kellemes hőmérséklettel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Az első számú globális megatrend lett a mesterséges intelligencia boom, ami alapjaiban ír át üzleti modelleket, diszruptálhat iparágakat és felborítja az eddigi játékszabályokat. Egy teljes konferencianapon keresztül azzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön, milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a vállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. A Portfolio AI in Business rendezvényéről ebben a cikkünkben számolunk be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×