eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Ezért retteg Obama a feleségétől

Barack Obama nem kis részben feleségének köszönheti, hogy évek óta nem gyújtott rá: az amerikai elnököt ugyanis a first ladytől való "rettegés" vitte rá, hogy végleg megszabaduljon káros szokásától.

Obama mindezt egy ENSZ-tisztségviselővel folytatott magánbeszélgetés során árulta el. A társalgást egy New York-i rendezvényen rögzítették videóra hétfőn, és a CNN hírcsatornán tették közzé.

A felvételen az elnök azt mondja, reméli, hogy a tisztségviselő leszokott a cigarettázásról, majd amikor beszélgetőpartnere saját dohányzási szokásairól kérdezi az elnököt, Obama elmondja, hogy nagyjából hat éve nem gyújtott rá, aztán széles mosollyal hozzáteszi: "ez azért van, mert rettegek a feleségemtől".

Obama korábban elismerte, hogy éveken át küzdött a leszokással. Amióta letette a cigarettát, az elnök dohányosoknak kifejlesztett gyógyrágógumival próbálja csillapítani nikotin iránti vágyát.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×