eur:
394.05
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Meg kell akadályozni, hogy túl sokat igyanak a képviselők

A brit képviselőházban elrendelték a munkájukat végző képviselők helyszíni alkoholfogyasztásának csökkentését, mivel az utóbbi időben felerősödött az aggodalom a brit politikusok ivási kultúrája miatt - számolt be a The Guardian című brit napilap hírportálja.

A Westminster alkalmazottai ezenfelül kiképzésben részesülnek, hogy képesek legyenek finoman megtagadni az ittas kuncsaftok kiszolgálását, valamint megkurtíthatják a képviselőház épületében működő bárok nyitvatartási idejét.

Az alsóház bizottsága azt követően döntött így, hogy Eric Joyce képviselő nemrég konzervatív politikusokat ütlegelt egy parlamenti bárban.

A testület szóvivője kijelentette: a bizottság megegyezett arról, hogy alkoholmentes italok széles választéka és alacsonyabb alkoholtartalmú sörök szerepeljenek a szóban forgó bárok kínálatában. Az ivással egybekötött fogadásokon pedig ritkábban töltik majd tele a poharakat.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×