eur:
390.98
usd:
366.89
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Marad-e hétvégére a nyár?

Nyári meleg várható a hétvégén az egész országban, bár szombaton néhol még előfordulhat csapadék - közölte pénteken az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Török László tájékoztatása szerint a péntekre virradóra átvonult hidegfront után - amely miatt néhány helyen zivatarok is kialakultak - keleten napközben még lehet felhősödésre számítani.

Szombaton sem lesz teljesen száraz a levegő, ezért gomolyfelhők zavarhatják meg a többórás napsütést, néhol zápor, zivatar is előfordulhat, de jelentős csapadékra nem kell számítani. Hajnalban 13-18 fok lesz, napközben 26 és 31 Celsius-fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet.

Vasárnap hasonló időre van kilátás, száraz, meleg levegő alakítja az időjárást, ezért derűs, napos idő várható a szombatival megegyező hőmérsékleti adatokkal.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Kínai autógyártó érkezéséről suttognak,  újabb gyár épülhet Magyarországon

Kínai autógyártó érkezéséről suttognak, újabb gyár épülhet Magyarországon

Egyre több arra utaló jel mutatkozik, hogy egy újabb autógyártó vállalat érkezhet Magyarországra, egészen pontosan a kínai Great Wall Motorl, vagy GWM. Már egy évvel ezelőtt is arról jelentek meg értesülések, hogy a vállalat az európai terjeszkedéshez gyártóközpontot hozna létre, és a hetekben Szijjártó Péter kínai látogatása és a kínai elnök Magyarországra érkezése kapcsán is felerősödtek a találgatások. Bár a hivatalos kommunikációban semmi konkrétum nem jelent meg eddig a GWM magyarországi terjeszkedéséről, az egyre hangosabb pletykák miatt megnéztük, mégis milyen cégről van szó.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×