eur:
393.99
usd:
367.78
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Egy szédült szabaduló művész bizarr ötletei - képekkel és videókkal

Magas szikláról fejest ugrani a csillogó habok közé - minden kisfiú eljátszik a gondolattal, ám felnőtt korára a legbátrabb is felhagy a vakmerő mutatványokkal. Nem úgy Jonathan Goodwin! A kis Jonathanból bámulatos szabaduló művész lett, aki kifogyhatatlan az ötletekből, és a nap 24 órájában a legbizarrabb szituációkban teszteli találékonyságát.

Hősünk a Discovery Channel sorozatában veszélyes házi készítésű szerkentyűk fogságából próbál kiszabadulni. Jonathan a halálos csapdákat bámulatos fifikával közelíti meg, a kivitelezés pedig minden esetben arcátlanul merész és végtelenül kockázatos.

Hősünket legjobb barátjára és munkatársára, Mikey Nelson bátorítja, az embert próbáló eszközöket pedig Terry Stroud mérnök szerkeszti össze. Jonathan sokat köszönhet társainak, hiszen az életét bízza rájuk. Mi pedig Jonathannak tartozunk köszönettel, hogy őt követve újra rátalálhatunk a bennünk lakó felfedező-lelkű, bátor kisgyermekre.

Ládába zárva egy működő mosógép tetején 200.000 zümmögő méhecskével, kényszerzubbonyba kötve fejjel lefelé egy hideg vízzel teli hatalmas tartályban - legtöbben ennél tartalmasabb szórakozással töltjük szabadidőnket.

Skorpióval a szánkban egy szimpla levegővétel is halálos lehet. Főleg ha megkötöznek, és szorult helyzetünket kihasználva operátor batárunktól jó néhány pofont is kapunk. Persze nem haragból, vagy rossz szándékkal: a cél pusztán a skorpió felhergelése...

Valami nagyon nincs rendben, ha az ember kerül az állatok tányérjára, és nem fordítva. Hősünket mérges pulykáknak tálalják fel, majd a Föld egyik legerősebb madarának a ketrecében landol. A struccok pedig közismerten rossz házigazdák...

A szédült szabaduló a centrifugális erővel is kikezd. Lezárt hordóban egy hosszú lejtőn gurítják le nem kis sebességgel: másodpercenként kettőt fordul a hordó... Ha pedig nem szédült volna el megfelelően, egy székbe ültetve tovább pörgetik őrült sebességgel, majd felállva egy üvegszilánkokkal teli ösvényen kell átsétálnia...

A félelmetes mutatványokról készült videófelvételeket megtekintheti, ha ide kattint!

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×