eur:
389.28
usd:
361.23
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Szülei vigyáznak Amy Winehouse ötmilliárdos vagyonára

A botrányairól hírhedt énekesnő nem bízik önmagában, ezért szüleire bízta hatalmas vagyona kezelését. A rajongók azonban örülhetnek: Amy abbahagyta a drogozást, és új lemeze is készülőben van.

A botrányairól hírhedt Amy Winehouse jobb belátásra tért, és szüleire bízta 15 millió fontos (5 milliárd forintos) vagyona kezelését.

A popdíva jelenleg egy hosszabb nyaraláson próbál megszabadulni drogproblémáitól, ezért repült a Karib-tengeri Saint Luciára. Itt kereste fel az apja, akivel aláírták a vagyonkezelési szerződést.

A megállapodás értelmében a szülei beleegyezése nélkül Amy semmire sem költhet hatalmas jövedelméből. Az aláírás néhány héttel azelőtt született, hogy az énekesnő megkapta volna részesedését második albuma, a Back to Black tavalyi eladásaiból.

Egy, a családhoz közeli forrás szerint mindenki megnyugodott, mert Amy végre a helyes tanácsokra is hallgat. "Ez továbbra is az ő pénze, senki más nem nyúlhat hozzá. De a szerződés legalább megtiltja Amynek, hogy butaságot csináljon. És talán ez lehet az első lépés afelé, hogy élete jó útra terelődjön" - mondta a neve elhallgatását kérő ismerős.

A 25 éves popsztár cége, a Cherry Westfield minden fontosabb lépéséhez anyja, Janis vagy apja, Mitch beleegyezése szükséges.

Úgy tűnik, Amy nem csak a meggondolatlan pénzszórást hagyta abba, de a kábítószerekről is sikerült leszoknia: saját bevallása szerint karácsony óta tiszta.

Ugyanakkor alkoholizmusával továbbra is botrányokat okoz Saint Lucián: december végén lefeküdt a szálloda mikulásával, sőt, a többi vendég koktéljait is lopkodja.

A rajongók azonban örülhetnek: Amy újra dalokat ír, és azt tervezi, addig nem hagyja el a napfényes szigetet, amíg el nem készült az új számokkal.

A botrányhősnőre azonban mostanában ismét rájár a rúd: nemrég kirabolták londoni lakását, a betörők elektronikai berendezéseket és hangszereket is elvittek.

Ráadásul volt férje ismét börtönbe került: Blake Fielder-Civil korábban felfüggesztettet kapott, ám nemrég drogot találtak nála, így újra a rácsok mögött van, és lehetséges, hogy csak 2010-ben szabadul.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Kulcsfontosságú adat jött - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Kulcsfontosságú adat jött - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Határozott emelkedéssel zártak tegnap az amerikai tőzsdék, amelyet vegyes mozgások követtek Ázsiában. A tegnapi zárás után jelentett az Apple, amelynek sikerült megverni az elemzői várakozásokat és története legnagyobb sajátrészvény-vásárlását jelentette be, így az iPhone-gyártó árfolyama jelentős pluszban indította a mai napot. Délután fontos munkaerőpiaci adat érkezett az USA-ból, az amerikai foglalkoztatottak létszámának emelkedése messze elmaradt a várakozásoktól, és jócskán csökkent az előző hónaphoz képest áprilisban. A tőzsdék a nap első felében is a pozitív tartományban mozogtak, majd a munkaerőpiaci adat után begyorsult az emelkedés.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×