eur:
389.55
usd:
361.91
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Együtt lépnek színpadra John Lennon fiai?

Együtt fog színpadra állni John Lennon és Yoko Ono fia, Sean Lennon és féltestvére, az egykori Beatles tag első házasságából született Julian Lennon. Ez lenne az első alkalom, hogy a két fiú együtt szerepel a nyilvánosság előtt.

A FoxNes.com értesülése szerint John Lennon fiai az ENSZ-közgyűlés február 26-i rendezvényén lépnek fel, amelynek célja, hogy elismeréssel adózzon az olyan személyeknek, szervezeteknek és nemzeteknek, melyek segítették a testület Millenniumi Fejlesztési Céljainak megvalósítását. John Bon Jovi, Richie Sambora, Macy Gray és Akon is fel fog lépni mintegy 3 ezer vendég előtt.

Habár a 45 éves Julian maga jelezte, hogy "valamilyen" előadás munkálatai folynak, egy szót sem ejtett a 33 éves Sean közreműködéséről. "Csakhogy tudjátok, épp megbeszéléseket folytatok az ENSZ-díjátadó embereivel, egy lehetséges, egy vagy két számot érintő élő fellépésről, ami miatt nagyon izgatott és ideges is vagyok, mivel nem léptem színpadra az elmúlt 8-10 évben" - írta Julian a saját MySpace blogján.

Seannak ugyanakkor igencsak hosszú és tekervényes utat kell majd megtennie, ha valóban részt kíván venni a koncerten. "Február elején vesszük fel az új Yoko albumot. Az igazán szórakoztató lesz. Azután, február 25-én lesz a Serge Gainsbourg emlékkoncert Párizsban" - számolt be a fiatalabb Lennon a MySpace oldalán.

A két anya hosszúra nyúlt ellenségeskedésének dacára - melynek elsősorban pénzügyi okai voltak - Sean és Julian még 2007-ben bejelentették, hogy a majdnem egy évtizedig tartó rossz viszonyuk után, végre rendezték kapcsolatukat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×