eur:
388.83
usd:
361.98
bux:
68882.55
2024. május 8. szerda Mihály

Fordítva működik az igazi Csipkerózsika

Két hétig ült kómában fekvő felesége mellett Andrew Ray, s közben végig könyörgött a nőnek, hogy ébredjen fel. Legnagyobb megdöbbenésére, amikor azt suttogta fülébe, hogy csókolja meg, az eszméletlen asszony teljesítette a kívánságát.

Az angliai Telfordban élő Andrew Ray minden megpróbált, hogy felébressze feleségét a kómából. Az asszony néhány nappal kisfiúk születése után, vásárlás közben szenvedett szívinfarktust, majd elvesztette az eszméletét.

Szerető férje minden nap az ágya mellett ült, simogatta a kezét, kérte, hogy ébredjen fel. Még két kisgyerekük hangját is rögzítette, a felvételeket pedig lejátszotta a kórházban. Az egyiken Ella kislányuk kiabálja: "Ébredj fel, mami!"

Két hét próbálkozás után a férj odahajolt feleségéhez: "Emma, ha hallasz engem, kérlek, adj egy csókot". A férfi nem gondolta volna, hogy felesége reagál kérésére, pedig így lett: Emma férje felé fordította arcát, ajkát csókra biggyesztette, majd megcsókolta a férjét. A jelenetet látó orvosok is megdöbbentek a 34 éves asszony gyors válaszán.

Emma a csók után jobban lett, és bár gondjai vannak a rövid távú memóriájával és a járással, állapota folyamatosan javul. Az orvosok szerint a szívinfarktust egy vérrög okozta, amely fia születésénél keletkezhetett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
Példátlan, ami a magyar munkahelyeken zajlik: két kőkemény generációs kihívással nézünk szembe

Példátlan, ami a magyar munkahelyeken zajlik: két kőkemény generációs kihívással nézünk szembe

"A fiatalokat nem lehet egy eszközzel „megszerelni”, hogy ugyanúgy viselkedjenek, meg akarjanak halni a munkában, mint mi. Erre nincs eszköz, hanem csak szemüveg" - mondja Steigervald Krisztián generációkutató. Globális kultúraváltás történt: megváltozott a munkához való hozzáállás, és különösen a munkára való nevelés szokásai. A generációk közötti különbségek begyűrűznek a munkahelyekre, ráadásul a generáció-menedzsment egyszerre két nehéz feladattal néz szembe: a 30 év alattiak és az 55 év felettiek integrálásával. Az IT-szektorban, a technológiai váltásban is megfigyelhető, hogy a különböző érettségi szintű technológiák ugyanúgy, ahogy a társadalmi generációk, a mai napig egymással párhuzamosan élnek - teszi hozzá Mádi Gábor, a Shiwaforce CIO-ja. A témával június 11-ei Financial IT konferenciánkon is foglalkozunk. Részletek és regisztráció itt!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×