eur:
389.5
usd:
363.46
bux:
68131.59
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Horror a hálószobában: arra ébredt, hogy megmarta egy kígyó

Arra ébredt fel egy ausztrál tinédzser, hogy egy kígyó belebújt az ágyába, a mellkasára csúszott, és belemart a karjába. A 16 éves lányt a sógora mentette meg, aki egy jól irányzott csapással szinte lefejezte a hüllőt.

Az ausztrál Északi Területen élő 16 éves lány retteg a kígyóktól, a pókoktól és a százlábúaktól - nem csoda, hogy halálra rémült, amikor arra ébredt, hogy egy csúszómászó támadta meg az ágyában.

"Ahogy felriadtam, először azt hittem, hogy egy hatalmas pók mászott rám; rettegek a pókoktól. Pár másodpercig eltartott, mire teljesen felébredtem, és rájöttem, hogy valami mászik a nyakamon. Felkapcsoltam a lámpát, és megláttam, hogy egy hatalmas kígyó van a párnámon" - mesélte Ashlee Findlay.

Velőtrázóan sikongatni kezdett, felébresztve az egész családot. Először azt hitték, hogy a lány csak rosszat álmodott, és vissza akarták zavarni az ágyba. A sógora azonban a biztonság kedvéért körülnézett a szobában, és észre is vette a kígyót, amelyet egy léccel szinte lefejezett.

A kígyót is magukkal vitték a kórházba, hogy az orvosok azonosítani tudják, és a megfelelő szérumot adják a lánynak. Szerencsére kiderült, hogy nem egy mérges kígyó volt a támadó.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×