eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Romantikus ajándéktippek fantáziátlan embereknek

Közeledik kedvese születésnapja, és nem tudja, mivel ajándékozza meg? Nos, elképzelhető, hogy közös háztartásuknak egy gőzborotvára lenne szüksége, és az is méltányolható, hogy a családi autóra téli gumit kellene venni, ezekkel mégsem tud ismét romantikus érzéseket kelteni a párjában. Ha nincs ötlete, mivel ajándékozza meg a szerelmét, olvassa el összeállításunkat.

Kiváló ajándék egy elegáns óra. Az Independent brit lap a Rolexet ajánlja, mi azonban nem rugaszkodunk el ennyire a magyar valóságtól. Egy óra akkor is jelenthet örömöt, ha nem feltétlenül Svájcban készült. Manapság egyre kevesebben hordanak karórát, hiszen a mobiltelefon mindig kéznél van, és az időt is mutatja. Épp ezért számít egyre különlegesebbnek egy igényes megjelenésű karóra.

Az ajándék nem feltétlenül akkor jelent örömet, ha minél drágább. Néha egy élmény sokkal maradandóbb lehet, mint egy tárgy. Ezért ajánljuk az olvasóknak, hogy az ünnepi alkalmat próbálják meg emlékezetesebbé tenni azzal, hogy minél romantikusabbra alakítják. Ezt segítheti egy romantikus film megnézése.

Ha első randijukat egy mozi eldugott zugában töltötték el, akkor érdemes feleleveníteni az élményt, de emlékezetessé is tenni az alkalmat, például azzal, hogy kibérel egy egész mozitermet. Ha erre jelenleg nincs kerete, akkor látogasson el a legújabb filmszínházakba, amelyek VIP-részlegében szintén összebújva, elszeparálva élvezhetik a filmet.

A zárkózott emberek nem feltétlenül tudják kimondani érzéseiket. Ezeket azonban úgy is tudtára adhatjuk kedvesünknek, ha egy azokra utaló könyvvel ajándékozzuk meg. A beszédes könyveket aztán közösen is el lehet olvasni.

Mondják, a férfiak szívéhez a gyomrukon át vezet az út. A nyalánkságokat azonban a hölgyek sem vetik meg. Érdemes tehát különleges csokoládét vagy bort venni párunknak, az egyedi alkalmakra pedig egyedi ajándék dukál. Ivott már eredeti bordeaux-i bort? Vagy Champagne-ban készült pezsgőt? Ha nem, az ünnep kiváló alkalom arra, hogy megkóstolja ezeket.

Mikor kocsikázott ki utoljára a természetbe piknikezni? Az ilyen események manapság egyre ritkábban fordulnak elő az emberek életében, épp ezért válnak egyre különlegesebbé. Még az sem érv, hogy kedvesének télen van a születésnapja, hiszen sok helyen kiváló sétát tehetünk és kellemes forralt bort ihatunk a legnagyobb hidegben is, mindössze arra kell figyelni, hogy rendesen felöltözzünk. Az odafigyelést és a gondoskodást tehát a nagy napon már otthon el kell kezdeni, így még emlékezetesebb lesz a nap.Jo Bailey, egy brit cégtulajdonos kedvese kezét egy hőlégballon kosarában kérte meg, magasan a föld felett. Az alkalmat különlegesnek szánta - az is volt -, a tevékenység azonban úgy megtetszett mindkettőjüknek, hogy azóta évente többször felszállnak a magasba. Tegye ezt ön is, hiszen olyan perspektívát mutathat párjának, amelyet kevesen. Érdemes kipróbálni, mindez milyen hatást kelt!

Szép emlékeket idéz fel az emberekben egy kellemes illat. Ha parfümmel ajándékozza meg kedvesét, sokáig felelevenedik még az ünnep romantikus estéje. A kreatívak megtehetik, hogy maguk kevernek ki egy sajátos illatot párjuknak. Ehhez növényi olajokra van szükség, és egy alapparfümre, amelyet kicsit megbolondíthatunk és egyedivé tehetünk.

Velencében már mindenki volt, vagyis majdnem mindenki. Mindez már nem nagy kunszt, az azonban az lehet, ha a várost például az Orient Expresszen utazva keressük fel. Az utazás mindig emlékezetes, a születésnapokat érdemes a megszokott környezettől távol tölteni, de az sem rossz, ha az időtöltés mikéntje is szokatlan. Próbálja ki, milyen a vasút a kontinens nyugati felén.

A gyomrot már emlegettük a szerelem kapcsán, a szervet mindenképpen kényeztetni kell, a boldogsághoz ugyanis elengedhetetlenek a kulináris élvezetek. Látogasson meg olyan helyeket, ahol egyedi ételeket kóstolhatnak meg kedvesével, de ha nem tudnak messzire menni, fizessenek be egy, manapság egyre divatosabb főzős randira. Ha az élményt nem akarják másokkal megosztani, akkor maradjanak otthon, és főzőcskézzenek kettecsként, de mindenesetre olyan ételt, amelyet mindketten most készítenek először. A nevetés biztos nem marad el.

Manapság egyre divatosabb a hosszúhétvégéken elugrani valahová, kiruccanni azonban akkor is lehet, ha a hétvége egyáltalán nem hosszú. Másszanak meg egy hegyet, nézzenek meg egy soha nem látott tavat, látogassanak meg egy víziparkot, és a sor még hosszan folytatható.

Címlapról ajánljuk
„Fegyverkezési verseny” van a baktériumok és az emberiség között – nem mi állunk győzelemre

„Fegyverkezési verseny” van a baktériumok és az emberiség között – nem mi állunk győzelemre

Pál Csaba akadémikus biológus és csapata az Európai Kutatási Tanács támogatásával azt vizsgálják a következő években, hogy az újonnan fejlesztett antibiotikumok mennyire hatékonyak az ellenálló baktériumokkal szemben. A HUN-REN SZBK Biokémiai Intézetének tudományos tanácsadója az InfoRádióban elmondta: mivel a baktériumok egyre jobban képesek alkalmazkodni az antibiotikumokhoz, ma már sokkal veszélyesebbek, mint korábban.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×