eur:
388.99
usd:
360.7
bux:
68067.61
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Állítása szerint képtelen volt dolgozni, pedig állásinterjúkra járt

Egy angol nő azzal vádolta munkahelyét, hogy ott szexuális zaklatásnak és diszkriminációnak volt kitéve, ezért annyira leromlott az egészsége, hogy képtelen volt dolgozni. Csakhogy kiderült: betegszabadsága idején több állásinterjúra is elment, és remekül szerepelt.

Egy londoni munkaügyi bíróság el is fogadta érvelését, és Nagy-Britanniában rekordnagyságúnak számító 19 millió fontos kártérítést ítélt a nőnek. Egy új meghallgatáson azonban kiderült: nem is annyira beteg, mint ahogyan azt állítja.

Amikor ugyanis betegszabadságra ment, 3 jól fizető állásra is pályázott, és állásinterjúkon és részt vett. Egy interjúztató üzletember szerint az 51 éves nő a beszélgetés során nagyon is energikusnak és lelkesnek tűnt, pedig még a pszichológusa szerint is poszttraumás stresszben szenved a nő.

Az új bizonyítékok aláásták a kétgyerekes anya hitelességét, és vissza is vonták a kártérítési összeget. A nő, aki házát is eladta, hogy fizethesse az ügyvédi költségeket, váltig állítja: azért tessékelték ki a cégtől, mert nő volt, és abban a reményben jelentkezett az állásokra, hogy felépül. Ráadásul nagyon kellett neki egy állás, mert pénzt kellett keresnie, ugyanis férje tanári fizetéséből nem tudnának megélni.

A kétgyerekes családanya szerint képtelenség azt feltételezni róla, hogy miután eladta családi házát és hétszámjegyű adósságba került, hazudna a bíróságon.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×