eur:
388.64
usd:
360.9
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

A legmagasabb és legalacsonyabb találkozója - képekkel

A magasságukat tekintve világok választják őket el egymástól, pedig ugyanabból a tartományból származnak: pénteken kezet fogott egymással a világ legmagasabb és legalacsonyabb embere.

Amikor a 236 centiméter magas Pao Hszi Sun és a 73 centis He Ping Ping találkozott, a világ legmagasabb embere nézett a legalacsonyabb szemébe.

Igaz, utóbbi állítást vitatják, mert a Guiness Rekordok Könyve szerint Lin Ji Csi birtokolja ezt a címet, aki a hivatalos mérés szerint 67,5 centiméterre nőtt.

A két férfi találkozója így is különleges volt, főleg, hogy mindketten Kína Belső-Mongólia tartományában születtek. Az eseményről készült fotókat megnézheti ide kattintva.

Az 56 éves Pao Hszi Sun az utóbbi napokban sokat szerepelt a hírekben, mert megnősült, egy 28 éves nőt vett feleségül, direkt a számára készült népviseletben. A férfi 16 éves koráig nem magasodott ki társai közül, utána viszont 7 év alatt elérte mostani magasságát.

He Ping Ping apja szerint születésekor mindössze akkora volt, mint egy felnőtt tenyere, és mostanra, 19 éves korára sem nőtt 73 centinél nagyobbra.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×