eur:
389.27
usd:
362.92
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Rekordösszegért árulják a médiamogul házát

Az Egyesült Államokban rekordnak számító összegért: 165 millió dollárért (29,6 milliárd forintért) árulják a néhai médiamogul William Randolph Hearst Bevery Hills-i otthonát.

A 29 hálószobás házhoz

három uszoda, teniszpályák, saját mozi és éjszakai bár is tartozik. A H-alakú épületet 1947-ben vette meg a Hearst médiabirodalom feje - 120 ezer dollárért.

Jelenlegi tulajdonosa, aki 1976-ban vásárolta meg az épületet, azért akar megválni tőle, mert - ingatlanügynöke megfogalmazása szerint - "változtatni akar az életvitelén".

Az 1920-as években épült, pink színű épület 2,6 hektáros parkban fekszik a Sunset Boulevard-tól északra; a palota "szerepelt" a Keresztapa című filmben is.

Bár rekordáron kínálják, nemez az egyetlen amerikai ingatlan, amelyért hat számjegyű összeget kérnek. A montanai Big Sky megyében egy tíz hálószobás házat árulnak 155 millió dollárért.

Szaúd-Arábia egykori amerikai nagykövete, Bandar bin Szultán herceg is hiába keres egyelőre vevőt aspeni ranch-ára; a házat egy éve hirdették meg 135 millió dollárért.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×