eur:
394.31
usd:
369.91
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Mire és mennyit költenek a nők?

A brit nők tíz százaléka költött már legalább kétezer fontot (750 ezer forintot) egyetlen ruhadarabra - derül ki egy friss kutatásból.

A felmérésben megkérdezett közel négyezer, 20 és 40 év közötti brit nő fele válaszolta azt, azért vásárolnak, mert az boldoggá teszi őket, míg egyötödük hobbiként tekint a vásárlásra.

A nők átlagosan havonta 170 fontot (63 ezer forintot) költenek ruhákra és kiegészítőkre, bár 16 százalékuk elismerte, hogy 350 fontnál (130 ezer forintnál) is többet áldoz rendszeresen az öltözködésre.

Egy új ruháért a megkérdezettek közel fele válaszolta, hogy kihagyna egy éjszakai kiruccanást, harmaduk pedig egy hétvégét áldozna fel, hogy megvehessen egy új darabot. A leggyakrabban farmernadrágot vásárolnak a hölgyek.

A hölgyek húsz százaléka mondta, hogy legalább hetven, míg öt százalékuk száznál is több cipővel rendelkezik, továbbá a megkérdezettek egyhatodának van legalább ötven táskája.

A nők leginkább Jennifer Aniston öltözködési stílusára néznek fel, a dobogóra még Kate Moss és Sarah Jessica Parker került fel.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×