eur:
392.52
usd:
365.92
bux:
66783.97
2024. április 25. csütörtök Márk

Különleges köpeny eladó

Egyebek mellett Sir Alec Guiness Csillagok háborújában hordott köpenye is kalapács alá kerül azon az árverésen, ahol híres filmekhez kötődő ruhadarabokat értékesítenek.

Az árverési darabok között megtalálható Sean Connery szmokingja, amelyet a Tűzgolyó című James Bond filmben viselt, Harry Potter-filmek kosztümjei és a Sir Alec Guiness által megtestesített Obi-Wan Kenobi Jedi-mester köpenye, amelyért a Bonhams aukciós ház legalább 40 ezer fontot (több mint 15 millió forint) szeretne kapni.

Utóbbi ruhadarabnak meglehetősen kalandos története van, három évtizeden keresztül senki nem tudta, merre lehet, kikölcsönözték a Múmia 1999-es forgatására, de egyszerű báli jelmeznek is.

A köpenyt egy 2005-ös leltározáskor fedezték fel újra, és bemutatták egy londoni, filmtörténeti darabokat felvonultató kiállításon is. Most a többi ruhadarabbal együtt az Angels kosztümkészítő vállalat adta kalapács alá.

A Bonhams az eladóteret egy öltöző mintájára alakította ki, így az érdeklődők akár fel is próbálhatják a ruhákat, egyebek mellett az Evita, a Titanic, az Indiana Jones, a Doctor Who és a Batman és Robin filmekből.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök. Kövesse velünk élőben a Kormányinfót!

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×