eur:
390.12
usd:
365.14
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Úgy hajtott a neki a nagykapunak, mintha ott sem lett volna – képek

A Kiskunfélegyházi Járási Ügyészség jármű önkényes elvétele, ittas járművezetés és rongálás miatt bíróság elé állított egy férfit. Az elkövető húsvét hétfőn ittasan, több autót megrongálva egy kávézó nyitott udvarából elindult egy autóval, azonban nem jutott messzire, mert a közelben lévők rácsukták a nagykaput.

A vád szerint a férfi 2024. április 1-jén, délben, ittasan megjelent egy kiskunfélegyházi kávézó nyitott udvarában, majd a tulajdonos engedélye nélkül beszállt az ott parkoló, lezáratlan gépkocsiba és elindult.

Manőverezés közben az udvarban több autót összetört, amire az ott dolgozók is felfigyeltek és mielőtt a férfi kihajtott volna, gyorsan becsukták előtte az utcai nagykaput. Az alkalmi sofőrt láthatóan nem zavarta mindez, mert nekihajtott a nagykapunak, végül pedig megállt.

Az alkalmazottak ezután megakadályozták azt is, hogy elhagyja a helyszínt, egyidejűleg pedig értesítették a kiskunfélegyházi rendőröket, akik a férfit őrizetbe vették.

A férfi gépjármű vezetői engedéllyel nem rendelkezik – olvasható az ugyeszseg.hu-n.

Az ügyészség a különös visszaesőnek számító férfit az őrizet 72 órás tartama alatt bíróság elé állította. A Kiskunfélegyházi Járásbíróság az elkövető bűnösségét a váddal egyezően megállapította és ezért vele szemben 2 év börtönbüntetést szabott ki, továbbá 2 évre eltiltotta a közügyektől gyakorlásától, 5 évre a járművezetéstől. Az ítéletet mindenki tudomásul vette, így az azonnal jogerős lett.

Címlapról ajánljuk
Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani
Íme a részletek

Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani

Egy árfigyelő rendszer is része lesz az új otthonfelújítási programnak. A Gazdasági Versenyhivatal által már jelenleg is működtetett árfigyelőhöz hasonló megoldással az építőanyagok áráról tájékozódhatnak majd azok, akik korszerűsíteni szeretnék ingatlanjukat. Így kiválaszthatják az olcsóbb termékeket kínáló kereskedőket - nyilatkozta az InfoRádiónak Balogh Lászlót, az ingatlan.com vezető gazdasági elemzője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×