eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: police.hu

Szexuális erőszak: letartóztatás Tatabányán

Egy héten belül két nőre is rátámadt az a 25 éves tatabányai férfi, akit pénteken fogtak el a rendőrök - közölte a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon hétfőn. Hozzátették: a férfi letartóztatását a bíróság hétfőn elrendelte.

A rendőrségi tájékoztatás szerint az első támadásról február 9-én kora reggel érkezett bejelentés: az ismeretlen tettes Tatabányán ütlegelt és földre lökött egy nőt, akit szexuális cselekményre akart rávenni. Miután ez nem sikerült, elvette a nőnél lévő pénzt, majd elmenekült.

Múlt pénteken a férfi ismét erőszakoskodott egy nővel, aki ellökte magától támadóját, és elfutott a helyszínről. Azonnal bejelentést tett a rendőrségen, és részletes személyleírást adott támadójáról.

A rendőrök még a második támadás napján elfogtak egy 25 éves helyi férfit, akinek lakásán megtalálták azt a hátizsákot is, amely nála volt az aznapi támadásnál, és amelyről a második sértett leírást adott.

A férfi ellen szexuális erőszak és annak kísérlete, valamint kifosztás gyanúja miatt indult eljárás. Kihallgatását követően a rendőrök őrizetbe vették, majd kezdeményezték letartóztatását, amelyet a bíróság hétfőn el is rendelt - áll a közleményben.

Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×