eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: police.hu

Gigantikus akció a Kiskunságban: harminchat rendőr üldözött egy őrjöngő férfit

Két egyenruhásra is rátámadt a kiskunsági férfi, harminchatan keresték.

Letartóztatta a bíróság azt a kiskunsági férfit, aki két rendőrt bántalmazott - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség. A rendőrök azért mentek ki a kiskunsági férfi otthonába, hogy egy szabálysértés miatt elővezessék. Miután nem volt hajlandó velük menni, az ismételt felszólítások után az egyik rendőr megpróbálta megbilincselni az ágyában fekvő gyanúsítottat.

A férfi rúgkapálni kezdett, mire a másik járőr, egy rendőrnő is közbeavatkozott, őt azonban úgy megrúgta, hogy elesett, beütötte a halántékát és agyrázkódást szenvedett.

Ezután ellökte az őt megbilincselni próbáló rendőrt, aki a fején nyolc centiméteres, erősen vérző sérülést szenvedett. Ezt követően az elkövető elmenekült a helyszínről. Felkutatásában és elfogásában 36 rendőr és egy nyomkereső kutya vett részt. Az összehangolt rendőri intézkedés eredményeként a férfit pár órán belül, a bűncselekmény elkövetésének helyszínével szemben lévő ingatlan padlásán találták meg.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×