eur:
390.96
usd:
366.89
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Clenched fist on white background. hand with closed fist. symbol of claw, strength and fight
Nyitókép: Leonidas Santana/Getty Images

"Az emberek aggódnak" - meghalt a brutálisan megvert kómába esett idős asszony

Egy 84 éves asszonyt még december elején verték meg brutálisan az otthonában. Kómába esett, amiből már nem ébredt fel.

Újabb halálos áldozata lett a betöréses támadásoknak Encsencsen, meghalt a 84 éves asszony, akire december elején támadtak rá otthonában. Az egyik esetről az Infostarton is beszámoltunk.

A nyomozók a súlyosan bántalmazott asszonyt nem tudták kihallgatni, és hogy ki támadt rá, még nem tudni - emlékeztet az Index. Az még nem világos, hogy a két ügynek van-e köze egymáshoz.

A faluban karácsony után öltek meg egy nyugdíjast, a gyilkosság gyanúsítottja már letartóztatásban van. Az újabb tragédiáról az RTL Híradója számolt be.

A szon.hu-nak a polgármester arról beszélt, hogy "az emberek aggódnak, a félelem összefogásra sarkallja őket. Megértették, hogy az utolsó utáni pillanatban vagyunk". Hozzátette: "a lakosság jelentős része békességben él, de van egy-két család, ami szétzülleszti a közösséget".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Kínai autógyártó érkezéséről suttognak,  újabb gyár épülhet Magyarországon

Kínai autógyártó érkezéséről suttognak, újabb gyár épülhet Magyarországon

Egyre több arra utaló jel mutatkozik, hogy egy újabb autógyártó vállalat érkezhet Magyarországra, egészen pontosan a kínai Great Wall Motorl, vagy GWM. Már egy évvel ezelőtt is arról jelentek meg értesülések, hogy a vállalat az európai terjeszkedéshez gyártóközpontot hozna létre, és a hetekben Szijjártó Péter kínai látogatása és a kínai elnök Magyarországra érkezése kapcsán is felerősödtek a találgatások. Bár a hivatalos kommunikációban semmi konkrétum nem jelent meg eddig a GWM magyarországi terjeszkedéséről, az egyre hangosabb pletykák miatt megnéztük, mégis milyen cégről van szó.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 30. 19:41
×
×
×
×