eur:
389.63
usd:
363.68
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
PARIS, FRANCE - FEBRUARY 24: Antonia Desplat arrives at the 48th Cesar Film Awards at LOlympia on February 24, 2023 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
Nyitókép: Pascal Le Segretain/Getty Images

Betörtek a Johnny Depp-film színésznőjének budapesti otthonába

A tettes egy kisebb vagyonnyi értéket tulajdonított el Antonia Desplat lakásából.

A francia színésznő Johnny Depp épp Budapesten forgatott Modi című filmjében szerepel. Hatodik kerületi otthonába a tetőablakon át surrant be a betörő, aki okmányokat, bankkártyákat, ékszereket vitt el 4,6 millió forint értékben - írja a Blikk.

A lap információi szerint az ékszerek közt volt egy kiemelkedően értékes zafírgyűrű, egy eljegyzési gyűrű és egy egyedi Chanel pénztárca is. A tettest már másnap elkapta a rendőrség, a színésznő pedig már vissza is kapta az okmányait.

Antonia Desplat könnyekig meg volt hatva a rendőrök gyorsaságától,

és a teljes kára megtérüle. Bár az értékeit egyelőre bűnjelként lefoglalták, de a szakértői vizsgálat után mindent visszakap - írja a portál.

A Blikk megkeresésére a BRFK azt írta az üggyel kapcsolatban, hogy a tettes a lakás résnyire nyitott tetőablakán mászott be, ahol mindent összeszedett, amit talált: ékszert, pénztárcát, okosórát. A 22 éves férfi elfogása érdekében széles körű adatgyűjtést folytattak, október 16-án fogták el a Blaha Lujza téri aluljáróban.

Még ekkor is az elemelt okosórát viselte, átkutatásakor pedig előkerült négy lopott gyűrű és egy szintén lopott ékszer zálogjegye.

A nyomozók lakóhelyén is kutatást tartottak, ahonnan további eltulajdonított tárgyak kerültek elő. A férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését, a bíróság elrendelte a letartóztatását.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×