eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Pixabay

Dühében megpróbálta felgyújtani a kávézót egy balatoni vendég - fotó

Pusztító fordulatot vett a vita: megpróbálta leégetni a kávézót egy férfi Balatonlellén, ahol nem sokkal korábban még italozott.

Közveszélyokozás kísérletével vádol a Kaposvári Járási Ügyészség egy huszonéves férfit, aki 2021 decemberében megpróbált felgyújtani egy balatonlellei kávézót. A férfi az érintett helyen iszogatott, és szóváltásba keveredett egy számára ismeretlen férfival. A vita később a vendéglátóhely teraszán, majd valamivel távolabb is folytatódott. A vádlott dühében elhatározta, hogy leégeti a kávézót sérelme megtorlásaként.

Az ügyészségi összefoglaló szerint egy közeli benzinkúton benzint vásárolt egy PET-palackba, majd visszament a helyszínre és szétlocsolta a teraszon. Miután meggyújtotta az üzemanyagot, a férfi elhagyta a helyszínt, ám a tűz nem sokkal később a hideg, illetve az éghető anyagok távolsága miatt magától kialudt, anyagi kár nem keletkezett.

Az ügyészség a büntetett előéletű férfival szemben benyújtott vádiratban börtönbüntetés és közügyektől való eltiltás kiszabására tett indítványt a Kaposvári Járásbíróságon.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×