INFORÁDIÓ
2021. május 6. csütörtök
Frida, Ivett

vita

2021.04.28. 06:40

Ismét fölkavarja a közel sem álló vizet a migráció kérdése Olaszországban

Közel ötvenmillió olaszt érint hétfőtől a koronavírus-járvány miatt ősz óta érvényes korlátozások feloldásának kezdete, az intézkedést azonban élénk vita kíséri. Közben újra a középpontba került az illegális migráció ügye is. A részletekről Vásárhelyi Árpád Olaszország-szakértőt, az ELTE Állam és Jogtudományi Kar Politikatudományi Intézetének óraadóját kérdezte az InfoRádió.
2021.02.08. 14:31

Meghalt a kórházban az állon vert férfi

A Győri Fellebbviteli Főügyészség, mint másodfokú ügyészség az elsőfokú ítélet helybenhagyását indítványozza abban az ügyben, amelyben a vádlott ittas állapotban ököllel állon ütötte az erősen ittas sértettet, aki az ütés következményeként elszenvedett sérüléseibe később a kórházban belehalt.
2021.02.01. 16:36

Stumpf István: nem tettem volna kockára az életpályám, ha nem hinnék benne

Klebelsberg Kunó időszakához hasonlítja az egyetemi modellváltás kihívásának nagyságát Stumpf István, aki hétfőtől kormánybiztosként koordinálja a felsőoktatási modellváltással és az új fenntartói modell működésével kapcsolatos kormányzati feladatokat. A kormánybiztos ezen a héten már személyesen is tájékozódik a Szegedi Tudományegyetemen, és nyitott a társadalmi vitára is.
2020.10.08. 07:38

Nem estek egymásnak az amerikai alelnökjelöltek

Elemzők szerint valódi érvekkel folytatott higgadt vitát a két amerikai alelnökjelölt, a republikánus Mike Pence és a demokrata Kamala Harris szerda este Utah állam fővárosában, Salt Lake Cityben.
2020.10.06. 06:33

Elhagyta a kórházat és máris új feladatra készül Donald Trump

Donald Trump amerikai elnök hétfőn kora este elhagyta a Walter Reed katonai kórházat - jelentette a Fehér Ház és az amerikai média. Távozásakor maszkot viselt, ám beléptekor a Fehér Házba már nem, ahol - természetesen - többen is várták.
2020.10.01. 19:02

Magyarics Tamás az elnökjelölti vita pikáns részleteiről, a különös kampánypénzekről és a nagy főbíródilemmáról

Akik valami tartalmat szerettek volna, azok csalódottak – mondta az első elnökjelölti vitáról Magyarics Tamás, az ELTE tanára az InfoRádió Aréna című műsorában. A külpolitikai szakértő bepillantást adott az amerikai kampány titkaiba, elmondta, miért vitatott a levélszavazás, kulcskérdés-e az új legfelső bírósági bíró kinevezése, és hogyan lehet kijátszani a 2500 dolláros kampánytámogatási limitet.
2020.09.09. 10:54

Tovább drágult az állatkerti megaberuházás

A kivitelezési határidő halasztása mellett 200 millió forinttal drágul a Biodóm, miközben továbbra sem tudni, mennyi pénz kell a befejezéséhez, berendezéséhez, az ezt vizsgáló jelentéshez kiegészítéseket kért a Fővárosi Önkormányzat.
2020.07.01. 20:42

Harmincéves adósságát törlesztheti az Országgyűlés

A Semmelweis-nap kapcsán az egészségügy helyzetéről, valamint a honvédség szerepéről a koronavírus-járvány elleni védekezésben volt szó szerdán napirend előtt az Országgyűlésben, majd folytatódott a bizottsági jelentések vitája. Szó a Színház- és Filmművészeti Egyetem átalakulásáról és a műanyagok betiltásáról. A Ház napirend utáni felszólalásokkal fejezte be munkáját.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018