INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 25. péntek
Eufrozina, Kende

vita

2020.09.09. 10:54

Tovább drágult az állatkerti megaberuházás

A kivitelezési határidő halasztása mellett 200 millió forinttal drágul a Biodóm, miközben továbbra sem tudni, mennyi pénz kell a befejezéséhez, berendezéséhez, az ezt vizsgáló jelentéshez kiegészítéseket kért a Fővárosi Önkormányzat.
2020.07.01. 20:42

Harmincéves adósságát törlesztheti az Országgyűlés

A Semmelweis-nap kapcsán az egészségügy helyzetéről, valamint a honvédség szerepéről a koronavírus-járvány elleni védekezésben volt szó szerdán napirend előtt az Országgyűlésben, majd folytatódott a bizottsági jelentések vitája. Szó a Színház- és Filmművészeti Egyetem átalakulásáról és a műanyagok betiltásáról. A Ház napirend utáni felszólalásokkal fejezte be munkáját.
2020.06.17. 17:09

Tovább bonyolódik a Madeleine McCann-ügy

Újabb rendőrségközi huzavona kezdődött a 13 éve eltűnt kislány ügyben, miután a német rendőrség saját szakértőivel is leteszteltetne egy Portugáliában már elvégzett DNS-elemzést.
2020.06.16. 09:04

A veszélyhelyzet utáni életről vitáztak

Az egyetemektől való pénzelvonás és a munkaidőkeret szabályai miatt kapott kritikát a veszélyhelyzet utáni átmeneti szabályokról és egészségügyi készenlétről szóló módosító javaslatcsomag a parlamenti általános vitában.
2020.05.06. 13:47

Deutsch Tamás: az EP magát járatja le

A magyar koronavírus-törvénnyel kapcsolatos jövő heti vitán az Európai Parlament (EP) saját magát járatja le, hiszen tényszerűen már cáfolt kérdésről kívánnak eszmét cserélni - mondta Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő a Kossuth rádióban.
2020.04.18. 05:05

Vitézy László plágiummal vádolja Hajdu Szabolcsot - béke és háború

Plágiummal vádolja Hajdu Szabolcsot Vitézy László rendező, mert ugyanazt a címet adta új filmjének, mint ő harminc évvel ezelőtt saját alkotásának. Vitézy Lászlót azért sérti a címegyezőség, mert szerinte egy szimbolikus filmről van szó. Fel is szólította Hajdu Szabolcsot, hogy változtasson, de Hajdu szerint a két alkotás jól megfér egymás mellett - írja az M1 aktuális csatorna Híradójára hivatkozva a hirado.hu.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018