eur:
392.5
usd:
365.82
bux:
66629.59
2024. április 26. péntek Ervin
Rendőrök Újszegeden, ahol holttestet találtak 2023. május 28-án. A rendőrség közlése szerint a halálesettel kapcsolatban felmerült az idegenkezűség gyanúja, a nyomozók vizsgálják a körülményeket.
Nyitókép: MTI/Donka Ferenc

Fotók a brutális hajléktalan-gyilkosság helyszínéről

Holttestet találtak vasárnap Szegeden a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság járőrei, bűncselekmény történt.

A rendőrség a honlapján azt írta: a halálesettel kapcsolatban felmerült az idegenkezűség gyanúja, a nyomozók vizsgálják a körülményeket.

A bűncselekmény Újszegeden, a Csanádi utca végén, az egykori vasútállomás közelében, egy fás, erdős területen történt. A telket szalagokkal zárták körbe a rendőrök, a tetthely fölé a szemerkélő esőben sátrat emeltek, ahol fehér kezeslábasba öltözött helyszínelők dolgoztak - tapasztalta az MTI tudósítója.

A közelben lakók szerint a mintegy egyhektárnyi terület közepén lévő facsoportoknál hajléktalanok laktak, akik között gyakoriak voltak a durva szóváltások.

A Délmagyar szerint ezúttal több bejelentés alapján ment ki a rendőrség a helyszínre. A hatóság mára részletes tájékoztatást ígért.

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×