eur:
392.71
usd:
366.34
bux:
66745.39
2024. április 25. csütörtök Márk

Itt a hangfelvétel: "Azonnal küldjetek mentőt! Több helyen megszúrtak!" – jelentette a rendőr

A rendőrség nyilvánosságra hozta azt a belső rádiós hangfelvételt, amelyen egy késsel többször megszúrt őrmestert segítséget kér a társaitól. A másfél évvel ezelőtti esetről a Budapesti Zsaruk podcast adásának nyilatkozott a megsérült rendőr.

Először tett közzé a rendőrség olyan felvételt, amely a rendőrök közti rádióforgalmazást tartalmazza, a felvételen az hallható, ahogyan segítséget kér az a rendőr, akit két éve december 24-én szúrtak meg a budapesti Kassai utcában.

A Telex vette észre, hogy a Budapesti Zsaruk podcast teljes egészében közölte a rendőrség a felvételt, amin Lingvai Péter őrmester azt mondja:

Azonnal küldjetek mentőt Kassai 19! Szúrt sérülés... Több helyen megszúrtak. Ömlik belőlem a vér. Én ezt nem fogom túlélni.

A felvételen többször is beszél a megszúrt rendőr, mire a rendőrkapitányságról valaki rászól a kollégáira, hogy ne ő beszéljen, hanem inkább a társai, akik ott vannak vele. Az őrmester akkor a IV. kerületi rendőrkapitányságon teljesített szolgálatot és a podcast adásban elmondja azt is, hogy a szegycsontján szúrta meg egy bedrogozott férfi.

A rádiófelvétel bejátszása 1:20-nál kezdődik.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg

Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg

Hosszas huzavonát követően az amerikai képviselőház végül elfogadta az Ukrajnának szánt gigantikus, mintegy 60,8 milliárd dollárnyi segélycsomagot. A hírek szerint a nyugati fegyverek gyorsan a frontra érkezhetnek, hozzájárulva ezzel az ukrán csapatokat érintő súlyos ellátási problémák enyhítéséhez. Kijev azonban egy olyan nehézséggel küzd, amelyen nem tud segíteni Washington sem, ez pedig a harcoló alakulatokat érintő létszámhiány gondja.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×