eur:
393.83
usd:
367.78
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Pixabay

Pánik a Ryanair budapesti járatán - Egy utas ki akarta nyitni a repülő ajtaját

Spanyolországból tartott a gép a magyar fővárosba, a megvadult utast végül sikerült ártalmatlanítani.

Spanyolországból Budapestre tartott az a Ryanair járat, amelyen egy férfi egy vitát követően rugdosni kezdte az üléseket és hangosan fenyegetőzött.

A feszült pillanatokba egy szolgálaton kívüli biztonsági őr lépett be, ebből először azonban nem kértek a légi-utaskísérők, ám miután a gépen kitört a pánik, és az utas a gép ajtajának kinyitásával fenyegetőzött, a biztonsági őr leteperte a férfit és a székéhez kötötte.

A Mirror beszámolója szerint a férfit Ferihegyen előállították.

Frissítés:

A Repülőtéri Rendőri Igazgatóság a nyomozás utólagos elrendelését kezdeményezte a legfőbb ügyésznél annak a szerb férfinak az ügyében, aki egy Spanyolországból Budapestre érkező légijáraton "kirívóan viselkedett"; a rendőrség szerint garázdaságért felelhet a férfi – írja az MTI a rendőrség közleménye alapján.

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a randalírozót már rendőrök várták és előállították a Repülőtéri Rendőri Igazgatóságra. A 29 éves szerb férfi elmondta, hogy a gépen pánikba esett, és alig várta, hogy leszálljanak. Agresszív magatartására nem emlékezett.

"Tekintettel arra, hogy a bűncselekmény elkövetése külföldi felségjelű légijármű fedélzetén külföldi állampolgár által történt, Magyarország joghatósága nem állapítható meg, így a Repülőtéri Rendőri Igazgatóság a nyomozás utólagos elrendelését kezdeményezte a legfőbb ügyésznél" – áll a közleményben.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×